YouTube

SELF- CONFIDENCE ŞI DE CE AVEM NEVOIE DE EA

Bună dimineaţa!

Începem o nouă săptămână! Haideţi să o facem frumoasă şi să scoatem de la naftalină toată energia aia bună şi minunată! În clipul de azi vorbim puţin despre încrederea în sine, despre cum să o obţinem, despre ce ne fură încrederea asta în noi şi ce să facem în viaţa noastră de zi cu zi ca să fim mai încrezători în forţele proprii.

Dacă vi se pare folositor acest clip şi dacă vreţi să continuăm acest subiect, daţi un LIKE şi un SHARE la clip.

Top-ul din clip este de la New Yorker (şi încă îl găsiţi pentru că este din colecţia din acest sezon)

Ruj – Rimmel London Stay Matte, 810 Plum This Show (vine review în curând)

Mai multe clipri #TeaTaalk link 

Tagged , ,

2 thoughts on “SELF- CONFIDENCE ŞI DE CE AVEM NEVOIE DE EA

  1. In primul rand ador rujul si bluza, neaparat o vreau si eu :).
    Mi-a placut foarte mult clipul, m-am regasit in relatia ta cu mama-la fel sunt eu cu tata.mereu imi spune ca machiez prea tare, ca ma imbrac cu prea multe culori, ca nu am atatea diplome ca altii, ca sunt superficiala. Eu nu ma vad deloc asa, si este tare trist cand propriii nostri parinti se intorc impotriva noastra. Or fi frustrari? Oricum, e tare greu sa ignori persoanele apropiate care iti spun lucruri negative gratuit, mi-ar placea sa vorbesti mai multe despre cum faci tu sa vezi cu ochi buni relatia cu mama ta. Esti tare!

    1. Rujul sa stii ca nu e prea grozav, o sa le fac un review in curand.
      Legat de relatia cu parintii dificili, trebuie sa intelegi ca ei sunt alta generatie, ca au crescut si trait altfel si poate le vine greu sa accepte ca lumea si lucrurile din jurul lor se schimba. Eu nu am avut o relatie buna cu mama mea din foarte multe motive dar unul pe care il pot mentiona era acela ca fiecare dintre noi incercam sa o schimbam pe cealalta dar fara sa stam si sa discuta si sa ne intelegem una pe alta. Primul lucru pe care cred eu catrebuie sa il faci este sa nu mai vrei sa ii schimbi sau sa le schimbi mentalitatea, iar al doilea ar fi sa ignori comparatiile pe care le fac cu alte persoane sau cu ce se intampla “pe vremea lor”. Este foarte greu ca doua generatii diferite sa se inteleaga si sa se accepte pentru ca tendinta umana in general este acea de a-l schimba pe celalalt, asa ca eu mizez mult pe toleranta si pe acceptarea oamenilor asa cum sunt. Trebuie sa ne vedem de drumul noastru, nu de al celorlalti. Te pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *