YouTube

CE SA FACI DACA NU TE INTELEGI CU PARINTII?

Trăim într-o societate marcată de mentalităţile transmise din popor şi de felul în care aşa zisele principii populare domină viaţa curentă. Foarte mulţi părinţi aleg să îşi educe/crească copiii în baza acestor principii şi din acest motiv se nasc o mulţime de conflicte între ei şi copii. Pe de altă parte sunt şi părinţi care au cele mai bune intenţii în a-şi educa copii în spiritul modern şi cu toate aste copilul să creadă că nu este înţeles, că nu i se acordă suficientă atenţie şi că toată lumea este împotriva lui.

Am realizat acest clip pentru a ajuta ambele părţi să înţeleagă poziţia celeilalte, pentru a găsi punctele de echilibru din relaţia lor, aşa cum am făcut şi eu în momentul în care credeam că nu am nici un sprijin moral din partea mamei mele şi când şi eu încercam să îi schimb comportamentul. Faptul că am înţeles anumite elemente pe care le menţionez în clip, m-a ajutat să-mi înţeleg părintele, să înţeleg de ce reacţionează cum reacţionează, de ce are anumite deviaţii comportamentale şi ce anume să ignor când era cazul,

Chiar îmi doresc să luaţi ce e mai bun din acest clip şi să vă ajute pentru că este crucial pentru o viaţă liniştită să ai o relaţie liniştită cu familia ta.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *