YouTube

De aproximativ cinci ani am intrat în comunitatea youtuberilor din România şi îmi place enorm de mult ce fac. În prezent am trei canale şi ador comunitatea pe care am creat-o împreună cu abonatele mele şi de asemenea îmi place la nebunie să lucrez la clipurile mele şi pentru cei care mă urmăresc.

PRIMUL CANAL – NICOLETA STANCIUCA

Canalul meu principal de beauty.

Este canalul cu care am început şi îmi este foarte drag pentru că am reuşit să construim o familie frumoasă, interactivă şi pozitivă. Aici postez de două ori pe săptămână clipuri legate de beauty şi lifestyle.

Pe acest canal găsiţi de la impresii despre produsele pe care le folosesc, la tutoriale de makeup, ţinute pentru diverse evenimente sau perioade şu chiar câte o idee DIY din când în când.

CANALUL DE VLOGURI – NICOLETA VLOGS

Pentru că am simţit nevoia să vorbesc liber cu voi, fără a fi constrânsă de un timp limită sau de un “trend” în ceea ce se postează, am deschis acest canal care să-mi servească drept platformă.

Aici găsiţi clipuri de toate felurile, de la impresii despre ultimele cărţi citite, până la discuţii despre optimism, probleme curente, probleme mai serioase cu care ne confruntăm şi chiar şi vloguri din când în când sau clipuri din călătorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *