Lifestyle

De ce Always Platinum?

Când vine vorba de perioada de pregătire pentru menstruaţie, am considerat mereu că am avut noroc deoarece chiar înainte de a intra oficial în această perioadă, am primit de la cineva o serie de broşuri care erau distribuite de Always prin şcoli, în care ţi se explică foarte clar şi pe înţelesul unui adolescent ce înseamnă această perioadă, care sunt schimbările care apar în corpul tău şi la ce să te aştepţi.
Lesne de înţeles că de atunci Always a avut mereu un loc special în preferinţele mele pentru că sunt conştientă că nu aş fi fost atât de bine pregătită fără acele broşuri.
Acum am acceptat să fac parte din campania Always Platinum pentru că sunt produse pe care le-am testat şi ras testat ani de zile şi care cred că dacă sunt alese cum trebuie, te scapă de multe probleme.
În ciuda faptului că este un secret cunoscut de toată lumea, perioada menstruală nu este niciodată o perioadă fun pentru vreuna din femei. De la durerile paralizante pe care le ai la abundenţă cu care îţi vine menstruaţia sau chiar simptome “mai lejere”, nimic nu este plăcut în această perioadă. Aşa că să ai produse de calitate care sa-ti ofere o doză sporită de confort şi protecţie este aproape vital. Alway Platinum este un produs dezvoltat exact în acest sens, cu straturi super absorbante cre să te protejeze la maxim, aripioare moi care să nu te irite (am avut şi problema asta pe vremuri) şi este extra subţire pentru a nu te incomoda.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *