Lifestyle

5 METODE SIMPLE DE A-TI RIDICA MORALUL #OPTIMISM

Hey my loves!

În urmă cu câteva săptămâni am făcut un clip pe canalul de vloguri (abonaţi-vă aici – link) despre cum să treci peste o perioadă proastă. În clip vă vorbeam de momentele acelea care vă solicită mută energie ca să treceţi peste ele. Astăzi însă, am vrut să vă arăt cinci paşi prin care puteţi să vă schimbaţi starea de spirit rapid şi să vă simţiţi mai bine şi automat să vă îmbunătăţiţi ziua.

Sunt cinci trucuri mici care aplicate în fiecare zi vă fac ziua mai frumoasă!

  1. Muzica!! Vă asigur că orice dimineaţă începută cu muzica voastră preferată vă binedispune automat! Indiferent cât absurdă este, dacă vouă vă place este tot ce contează! Fie că vă începeţi ziua dând muzică la maxim şi ţopăind prin casă (care apropo este o metodă super bună de a vă pune sângele în mişcare şi de înlocui sala), fie că sunteţi deja la jumătatea zilei şi vă simţiţi cam plouate, muzica garantat o să vă scoată din monotonie.
  2. Ordine! Am observat că de câte ori am o stare proastă se crează haos în jurul meu şi că după încep să mă enervez şi mai tare din cauza dezordinii şi a faptului că nu găsesc lucrurile de care am nevoie şi într-un final îmi vine să plec de acasă să nu le mai va… 😀 . Aşa că dacă începeţi să vă simţiţi sufocate, încercaţi să faceţi puţină ordine (eventual pe muzica 😛 ) puneţi câteva lucruri la locul lor, adunaţi hârtiile de pe birou, puneţi hainele în şifonier sau în coşul cu rufe murdare şi veţi vedea că în mai puţin de zece minute, faptul că aţi făcut puţină lumină în jurul vostru vă schimbă şi starea de spirit.
  3. Moarte pijamalelor! Da, da!! De câte ori zicem că stăm în pijamale când suntem acasă pentru că ne este mai comod şi ne simţim mai relaxate? De milioane de ori, cel puţin în cazul meu. Însă problema cea mare este că dacă tot nu ies din pijamale, nici nu mă machiez că ce rost ar avea, nici nu mă piaptăn că oricum părul meu nu se încurca, nici nu mă complic să mai ies din casă şi uite aşa ne trezim că suntem bleahhhh… Chiar dacă staţi acasă, luaţi un tricou, o pereche de pantaloni fie ei şi de treLing şi încercaţi să vă punţi cât de cât la punct. Vă spun din experienţă că simpla acţiune de a mă îmbrăca în altceva şi de a-mi pieptăna părul îmi schimbă starea de spirit. Încercaţi! E magie! 🙂
  4. Ieşi la soare! Hai că până acum înţelegeam că era geru’ dracu’ afară şi că îţi era silă să scoţi nasul din bârlog (sau cel puţin mie îmi era) dar acum avem o primăvară aşa de frumoasă, e aşa de bine şi de cald încât numai de drag să ieşi puţin la soare. Mie îmi plac dimineţile din perioada asta, chiar dacă încă nu sunt calde, nu sunt nici îngheţate şi poţi simţii aerul ăla proaspăt şi curat de dimineaţă. Ia un ceai sau o cafea, sau orice altceva bei tu şi ieşi la aer curat.
  5. Makeup! Ei, ştim deja cu toate că o picătură de machiaj are un efect impresionant asupra stării de spirit. Păi şi atunci de ce să nu profităm de el atunci când avem o stare proastă? Nu spun să ne aruncăm în toată rutina aia de o oră şi jumătate, cu conturing şi toate poveştile alea. Mă refer la a-ţi aranja puţin tenul ca să pară puţin mai proaspăt şi mai luminos, puţin rimel şi ceva pe buze. Try it!! O să vedeţi diferenţa!

Cam astea au fost cele cinci metode rapide prin care să vă ridicaţi moralul într-o zi obişnuită. Sper să vă ajute şi dacă mai ştiţi şi voi alte metode rapide, nu ezitaţi să le lăsaţi în comentarii pentru că vor prinde bine cu siguranţă! Să aveti o zi minunată!

 

Tagged ,

2 thoughts on “5 METODE SIMPLE DE A-TI RIDICA MORALUL #OPTIMISM

  1. La mine moralul se ridica pe baza de citit 😁 o carte buna, ceva bun de baut si s-a infaptuit combinatia perfecta 😋 Imi plac ideeile tale ca sunt practice si la indemana, nimic prea “pretentios” .
    Apropo faci o treaba minunata cu blogul👍 spor si la cat mai multi cititori😘😘

    1. Da, si astea sunt idei foarte bune! Multumesc mult draga mea! Te pu!!! :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *