Fashion, Lifestyle

OPRIŢI TIMPUL! CLIPA ASTA MINUNATĂ…

Foarte des îmi vin în minte versurile Corinei Chiriac şi mă gândesc la cum aş putea să îl opresc dar nu pentru a prelungi o pasiune pe care nu aş vrea să o mai văd terminată ci pentru că mă sufocă!

Nu ştiu de ca naiba când eram mici obişnuiam să vrem să creştem mai repede, să sărim peste nişte etape, să devenim adulţi, când a fi adult este o mega bătaie de cap. Asta îmi aduce aminte de un episod din Anatomia lui Grey în care Meredith vorbea exact despre aceiaşi chestie. Ne petrecem mai mult de jumătate din copilărie alergând după mirajul maturităţii şi când devenim maturi am vrea să ne întoarcem înapoi.

Dacă e să mă întrebaţi pe mine, prefer să fiu adult decât copil dar am senzaţia că viaţa de adult are şi multe chestii overrated. Adică da, e super când poţi face propriile alegeri şi când nu te mai sâcâie nimeni să mănânci tot din farfurie dar nu mai e super deloc când mori de foame şi nu ai timp nici să mănânci, sau când alegerile sunt condiţionate de timpul pe care îl ai sau mai bine spus nu îl ai… Înţelegeţi ce zic, sau bat câmpii degeaba pe aici?!

Am senzaţia că există un mic genie al timpului, undeva pe acolo care ne amăgeşte uneori cu cât de mult timp avem la dispoziţie când de fapt nu avem un moment nici să respirăm. Eu am ajuns să mă plâng care în ultimele luni am fost destul de norocoasă la capitolul ăsta, adică nu mă pot compara cu o femeie cu doi copii, un job de dimineaţa până seara şi o ditamai casa şi obligaţii pe lângă. În ultima perioadă am fost destul de fericită la acest capitol şi tot simt că a trecut ziua fără să îmi termin toată lista de “To Dos” pe care le am şi când mă uit în urma mea nu se vede nimic. Ori sunt eu prea disperată şi încarc lista aia de nu se poate, ori chiar viaţa a devenit mai aglomerată decât putem noi muritorii de rând să ducem. Spre exemplu în ziua în care am făcut pozele astea aveam ceva trebi restante de cu o zi înainte (asta-i vina mea clar), m-am trezit devreme ca să le rezolv şi să le termin la timp ca să îmi încep ziua şi constat la un moment dat că am fost nonstop pe fugă pentru că după tot ce mai aveam de făcut trebuia să ajung să fac pozele aste, după să trec prin două magazine de bricolaj şi după să mă întorc repede acasă ca să mai apuc să fac câteva chestii. Nu putem vorbi aici de planificare şi prioritizare pentru că totul avea o prioritate şi totul era important, e vorba despre faptul că avem prea multe lucruri de făcut iar ziua aia clasică de 14-16 ore nu ne mai ajunge!

Îmi place să cred că nu am foarte multe tabieturi dar ţin mult la cele pe care le am şi am constatat că nici de alea nu mai am timp! M-am trezit recent cu trei căni de cafea pe birou (în condiţiile în care beau o singură cafea pe zi de cele mai multe ori) şi nici una din căni nu avea cafeaua terminată măcar pe jumătate. Ei, nah!

Vouă cum vi se pare treaba asta cu timpul şi aveţi aceiaşi senzaţie de sufocare ca şi mine? Aţi găsit vrei soluţie în acest sen?

Şi apropo de timp, ceasul sin poze mi-a fost trimis de cei de la brasty.ro şi în cazul în care sunteţi şi voi interesate, aveţi câteva reduceri şi avantaje la comenzile de la ei:

  • În proporţie de 98% din portofoliul de ceasuri au preţul cel mai mic din România.
  • Apoi putem oferi 7% cod de reducere la toate ceasurile Michael Kors şi 5% la ceasurile Festina.
  • Toate ceasurile Michael Kors şi Daniel Wellington au transport gratutit.
  • Sunt singurii din România care vând eşantioane de parfum originale de 10 ml. Promoţia pentru acestea este: Dacă se cumpără 3 buc, indiferent care, aveţi transport gratuit, aplicând codul: ESAN16

Sacou -Mango

Top – New Yorker

Pantaloni – Levi’s

Pantofi – Deichmann

Geanta – Aldo

Ceas – Casio de la brasty.ro

Ochelari de soare – Aldo

Brosa – Meli Melo

Tagged , ,

1 thought on “OPRIŢI TIMPUL! CLIPA ASTA MINUNATĂ…

  1. Si eu am senzatia ca nu mai am timp sa fac mare lucru, mai ales de cand lucrez si am program de la 8 la 17. Plus ca mai ajung acasa obosita si clar nu mai am chef sa fac nimic cateodata. Iar in weekend nu stiu de ce sa ma apuc, sa le fac pe toate. Chiar ma gandeam ca atunci cand o sa imi schimb jobul o sa fiu mai atenta si la aspectul asta cu programul pentru ca, momentan am impresia ca trece timpul fara mare folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *