Fashion

Lemons and Gin – o idee de cadou deosebit

Ştiţi că vă spuneam într-un clip recent că nu aş recomanda gablonţurile pe post de cadouri în perioada aceasta şi că în cazul în care doriţi să oferiţi cadou nişte bijuterii, ar fi bine să vă orientaţi către metale preţioase.

Astăzi am pentru voi o propunere în acest sens, un brand românesc ce vine cu o colecţie de bijuterii delicate, ce se potrivesc tuturor şi care nu se vor demoda niciodată.

Lemons and Gin, un boutique local cu bijuterii din aur, este unul dintre exemplele care se adaptează conceptului slow fashion. Noul brand propune o colecție restrânsă de produse atemporale, ce funcționează pe principiul mix & match. Posibilitățile de a purta ținute sofisticate și de a savura un cocktail sunt din ce în ce mai limitate, însă bijuteriile rămân în continuare un simbol al eleganței feminine, nelipsit în viața de zi cu zi.

Lemons and Gin un brand tonic, actual, ce-și dorește să vorbească despre valoarea bucuriilor simple ale vieții, despre spiritul festiv, împărtășire și independență. Pentru femeia din zilele noastre, esteimportantă sănătatea, eleganța, dar și motivele de sărbătoare alături de prieteni, sau de ea însăși.
Eleganța modernă se definește mai degrabă prin conceptul “less is more” decât prin opulență, iar accesoriile din aur sunt un touch discret, dar de efect pentru orice look, cu atât mai mult într-o perioadă în care petrecem mai mult timp în casă.

“Este important să nu neglijăm elementele care ne fac să ne simțim încrezătoare. Ritualurile feminine zilnice și ideea de “dress for success” sunt acele lucruri mici care nu trebuie să lipsească din contextul actual. Ele contribuie la o stare de spirit pozitivă și ne ajută să ne păstrăm o relație de armonie cu propria persoană, pentru a nu ne risipi energia feminină. Feminitatea constă în foarte multe aspecte, nefiind definită exclusiv de aspectul fizic, însă într-o perioadă tulbure cred că orice mic ajutor este binevenit”, a împărtășit Ştefănia Oancea, inițiatoarea proiectului Lemons and Gin.

Ştefănia s-a educat pe cont propriu despre aur, despre tehnologiile și trendurile din industrie, însă factorul declanșator a fost chiar experiența ei ca femeie care dorește să achiziționeze o bijuterie din aur calitativă, contemporană, care să reflecte cât mai bine vremurile în care trăim. Viziunea ei a fost împărtășită și de alți iubitori de frumos și a reușit în scurt timp să formeze în jurul ei o echipă restrânsă de specialiști în domeniul bijuteriei și al industriei de fashion, cu obiectivul de a completa o nișă de piață printr-o viziune fresh, așa cum este identitatea brandului Lemons and Gin

Campania pentru sărbătorile de iarnă poartă titlul «No More Bad Gifts», fiind un manifest ce își propune să ne convingă cu o tentă de umor și îndrăzneală să aducem zâmbetul pe chipul celor dragi, oferindu-le un cadou semnificativ și memorabil, precum o bijuterie din aur.

Vă las aici magazinul în cazul în care vreţi să aderaţi la această deviză de “No More Bad Gifts” şi vreţi puţină inspiraţie pentru un cadou deosebit. click aici

*Această postare nu este sponsorizată!

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *