Fashion

CHIC OUTFIT DE ORAS

Ieri am dat o fugă prin Târgovişte să mă întâlnesc cu o fiinţă foarte dragă şi frumoasă, o altă youtuberita pe care o ador, Bianca de pa canalul Bianca Cosmetic Lover şi am profitat de ocazie să fac câteva poze cu outfit-ul meu.

Outfit-ul a fost cumva inspirat de acest oraş cochet şi drăguţ. Personal nu am trecut prea des prin Târgovişte dar când mă gândesc la oraş, mă gândesc ca fiind unul din cele mai cochete şi liniştite oraşe şi parcă de acolo a fost extrasă agitaţia aia tipică oraşelor mari şi aglomerate.

Practic, tot outfit-ul a fost construit în jurul acestor pantaloni cu model (pe care apropo vi i-am arătat în ultimul meu haul, dacă nu l-aţi văzut aveţi link aici). Asta ar fi opţiune să-i spunem “safe” pentru genul ăsta de piesă relativ încărcată. Adică dacă ai o piesă cu foarte multe detalii şi modele, cel mai simplu de îmbrăcat este să pui piese foarte simple care să nu concureze cu piese de bază, ba mai mult să o scoată în evidenţă. Cu excepţia pălăriei, toate piesele pe care le am sunt albe tocmai din acest motiv.

Ştiu c a multă lume este oripilată de alb, “vai dar cum să porţi alb în oraş?! ” dar personal îl ador şi îmi place că printre atâta lume gri iese în evidenţă şi se vede aproape neon. Siiiiiiii puncte bonus pentru că am reuşit să ajung acasă fără să aduc vreo pată cu mine pe bluză mea cea albă şi frumoasă 😀


Apropo de bluză, cu siguranţă aţi văzut-o într-un hăul trecut pe YouTube şi cu siguranţă o veţi vedea foarte des pentru că are o croială uşor diferită insa romantică şi feminină. Îmi place enorm de mult şi cu siguranţă o veţi mai vedea şi în alte ţinute pentru că este o piesă “basic” absolut superbă şi pe care o voi purta cu siguranţă foarte mult timp de acum încolo.

Sper să vă placă outfit-ul meu şi aş vrea să-mi spuneţi în comentarii dacă mai vreţi astfel de postări şi eventual dacă aveţi şi o tematică în minte.

TINUTA:

Palarie : ALDO

Bluza: ETIC

Pantaloni: KOTTON

Sandale: CCC

Geanta: BENVENUTI

Accesorii: ALDO

Vă pup şi să aveţi o zi minunată!

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *