Beauty

Rutină de îngrijire Yves Rocher

Săptămânile trecute am primit de la The BUZZ Store România un pachet cu o rutină de îngrijire de la Yves Rocher. Înainte de a trece mai departe, aş vrea să vă spun că am intrat şi eu în echipa BUZZ Store şi ocazional voi avea colaborări cu ei pe diferite campanii. Colaborarea presupune că ei să îmi trimită un kit cu produsele din campanie iar eu să îmi spun părerea pe reţelele mele de socializare despre produse. Părerile îmi aparţin în exclusivitate şi nu sunt influenţate de compania care trimite produsele sau de cei de la BUZZ Store. 🙂
Am primit cum spuneam o serie de produse ce alcătuiesc o rutină de îngrijire, adaptate tenului meu uscat şi deshidratat marca Yves Rocher.
Yves Rocher din punctul meu de vedere este un brand ce nu mai necesită nici o prezentare deoarece are o reputaţie bine stabilită la noi pe piaţa cu multe produse interesante şi este, din câte îmi aduc eu aminte, primul brand eco frendly care a apărut la nivel de masă la noi în ţară. Ţin minte că acum mai bine de zece ani când am avut eu contact prima dată cu acest brand, era o inovaţie să auzi vorbindu-se de ambalaje reciclabile, de cultivarea sustenabila a materiilor prime şi de metode ecologice de producere a produselor cosmetice. Aşa că, vă daţi seama că am fost foarte încântată când am fost selectată pentru această campanie.

Acum dacă am lămurit noţiunile organizatorice, zic să începem prin a povesti despre produsele pe care le-am primit pentru că avem mult de vorbit. Şi am să o iau în ordinea folosiri:

Demachiantul Bifazic cu Albăstrele
Este un produs vedetă Yves Rocher pe care eu l-am mai folosit de multe ori în trecut şi care mi-a plăcut foarte mult la vremea respectivă. Acum am fost plăcut surprinsă să aflu a fost reformulat astfel încât să fie în proporţie de 97% o formulă naturală.
Este un demachiant bifazic “clasic” să spunem, în sensul că vine cu o parte ulei şi o parte demachiant ce trebuie agitat pentru a se combina înainte de utilizare. Deşi are o formulă îmbunătăţită mi-a părut bine să constat că este la fel de bun ca înainte pentru demachierea zonei ochilor. Este un demachiant blând, ce îndepărtează uşor mascara şi machiajul din zona ochilor fără să fie nevoi să aplici presiune sau să îţi freci prea mult ochi. Eu am zona din jurul ochilor destul de sensibilă şi uscată şi nu mi-a provocat iritaţii, nu a trebuit să insist foarte mult pentru a mă demachia şi nici nu m-au usturat ochii din cauza lui.
După demachiere rămâne o peliculă uşoară de ulei dar personal nu mă deranjează pentru că oricum vin cu al doilea pas în procesul de demachiere şi îndepărtez toate reziduurile rămase.
Concluzia finală: îmi place şi am să continui să îl folosesc şi pe viitor.
Dacă doriţi să-l achiziţionaţi, apăsaţi aici.


Ulei Demachiant cu Efect Calmant
Ei, aici se complică lucrurile! Acesta este un produs de care am aflat recent şi pe care chiar urma să îl încerc pentru că am devenit o mare fană a uleiurilor demachiante în ultimul an (după cum v-am mai povestit în clipuri) şi am fost extrem de entuziasmată când am văzut că este în acest kit şi pot să îl testez.
Demachierea pe bază de ulei nu este ceva nou, se făcea de mult timp chiar şi cu ulei vegetal pe care îl aveai prin casă, doar că în ultimii doi ani a pătruns şi pe piaţa din România mai puternic şi avem la dispoziţie acum produse destinate exclusiv uzului cosmetic, ca să nu mai fie nevoie să privăm salata de ulei de măsline: D
Cum ţin să menţionez de câte ori am ocazia, am un ten uscat şi deşi nu este sensibil, încerc să aleg produse delicate pentru demachiere care să îndepărteze machiajul fără să îmi usuce excesiv tenul, aşa că nu surprinde pe nimeni când zic că demachierea pe bază de ulei a intrat repede în topul preferinţelor mele, de aici şi entuziasmul meu pentru acest produs.
Este un produs ce spune că are la bază extract de muşeţel, care ajută să calmeze tenul şi îndepărtează machiajul uşor şi fără efort.
Mie personal nu mi-a plăcut acest produs, în sensul că nu m-a dat pe spate, nu că ar fi un produs rău. Mi se pare că are o consistenţă mult prea lichidă, ceea ce îl face să îţi curgă din palmă în momentul în care vrei să îl aplici pe ten. Aş fi preferat să aibă o consistenţă puţin mai vâscoasă care să “se lipească” mai tare de ten. Apoi, are un miros uşor de ulei de măsline (mie nu îmi place muşeţelul dar ultima dată când ţin minte că am făcut ceai de muşeţel, nu avea miros de măsline) care m-a surprins la fiecare utilizare.
În ce priveşte demachierea, pe ten am văzut că îşi face treaba bine, dar la ochi am avut probleme cu mascara. La ochi s-a încăpăţânat să nu dizolve mascară, deşi nu port mascara waterproof şi a trebuit să mă bazez pe gelul de curăţare să termine treaba.
În rest nu mi-a iritat tenul, nu am avut alte probleme cu el, consider că este un produs OK pentru anumite persoane dar eu am avut aşteptări mai mari de la el şi nu s-a ridicat la înălţime. Dacă este să aleg între ele două demachiante, îl prefer pe cel bifazic cu extract de albăstrele.

Dacă doriţi să-l achiziţionaţi, apăsaţi aici.


Gelul de curăţare 3 în 1 cu Extract din Micro-Alge
Acesta a devenit foarte repede unul din produsele mele preferate hands down!!!!
V-am spus şi acum şi vă spun de fiecare dată că sunt o mare fană a curăţării tenului în doi paşi şi că mereu încerc să găsesc produse care să îndepărteze toate impurităţile de pe ten dar fără să îl agreseze sau să îl dehidrateze şi mai tare. Aşa că am fost foarte plăcut surprinsă în momentul în care am încercat pentru prima dată acest gel de curăţare şi am văzut cât de bine îşi face treaba.
Are o formulă uşoară de gel, de la care nu ai avea prea multe aşteptări la o primă vedere dar care face exact ce promite! Curăţă foarte bine tenul, nu lasă urmă de reziduuri sau de machiaj (a curăţat inclusiv mascara pe care nu o îndepărtase uleiul demachiant) şi nu usucă pielea. Formula cu micro-alge este una inovatoare (cel puţin pentru mine) şi mi se pare că într-adevăr ajută mult la menţinerea unui ten echilibrat dar care să fie curăţat.
Eu îl aplic cu degetele pe tenul umed, masez bine şi apoi mai vin cu foarte puţină apă ca să emulsionez şi mai bine. Am văzut că nu face o spumă intensă ci doar atât cât să emulsioneze produsul şi să topească ce a mai rămas pe ten. Clătirea se face foarte uşor, nu m-am chinuit să îl îndepărtez de pe faţă, nefăcând spumă intensă, nu necesită o clătire agresivă şi tenul rămâne super curăţ.
De când l-am primit, l-am folosit în fiecare seară şi am fost plăcut impresionată de el. Clar îmi înlocuieşte de acum încolo celelalte geluri de curăţare şi am să îl cumpăr pe viitor cu mare drag!

Dacă doriţi să-l achiziţionaţi, apăsaţi aici.


Apa Florală de Albăstrele
Eu am tratat această apă florală ca pe un toner clasic pe care l-am pulverizat pe toată fată dar am înţeles că poate fi folosit şi numai pentru ochi dacă îi simţi umflaţi, obosiţi sau iritaţi.
Acesta este un produs despre care nu am foarte multe păreri pentru că trebuie să treacă o perioadă mult mai lungă ca să îmi dau seama dacă are vreun efect sau nu. Nu îmi displace, nu mă irită şi nu mă deranjează dar nici nu pot să spun c am văzut vreun efect wow imediat de la el.
De regulă am pulverizat această apă dimineaţa şi seară pe tot tenul dup curăţare şi am simţit o uşoară senzaţie de relaxare dar nu aş putea să garantez că e de la produs sau doar de la faptul că pulverizez un lichid pe ten.
Apreciez în schimb foarte mult atomizatorul, pentru că în ultima vreme este din ce în ce mai greu să găseşti un atomizator care să nu îţi arunce o cantitate mare de produs în faţă. Are o dispersie fină şi uniformă, ceea ce face să îţi pice picături fine pe ten de produs.

Dacă doriţi să-l achiziţionaţi, apăsaţi aici.

Mască pentru Hidratare şi Oxigenarea Creierului
Această mască vine din aceiaşi gamă cu gelul de curăţare şi are la bază aceiaşi tehnologie cu micro-alge ca acesta. Este o mască densă, un fel de cremă mai consistentă, pe care o aplici pe ten şi o laşi peste noapte să acţioneze.
Consistenţa acestei măşti nu este vâscoasă sau slinoasă cum mai sunt alte produse de acest gen ci are o consistenţă cumva de gel mai dens pe care atunci când îl aplici pe ten, îţi dai seama că este hidratant.
Am folosit masca în fiecare seară de când am primit-o (deşi recomandarea era de 2 ori pe săptămână) pentru că aveam tenul deshidratat de la un tratament cu retinol pe care l-am făcut, iar tenul meu s-a simţit extrem de bine şi şi-a revenit mai repede decât în mod normal. Aprecie de asemenea faptul că nu are alcool (nu am găsit ingredientele pe site) dar aş fi simţit imediat dacă avea alcool pentru că fiind tenul sensibil, m-ar fi usturat rău, dar nu are şi pot să confirm că are proprietăţi calmante şi hidratante.
Este iarăşi un produs pe care îl voi cumpăra cu mare drag în viitor şi care a intrat foarte repede în topul favoritelor mele!

Dacă doriţi să-l achiziţionaţi, apăsaţi aici.

Overall sunt foarte încântată de produsele descoperite, cred că sunt nişte produse de calitate, foarte interesante, la preţuri accesibile şi de asemenea să nu uităm factorul ecologic pe care cei de la YvesRocher şi-au construit brandul.

Voi aţi încercat aceste produse?

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *