Beauty

ORGA BEAUTY

Orga Beauty

Orga Beauty Instagram

Orga Beauty Facebook

Crema pentru faţă Anti Îmbătrânire

Crema pentru ochi

Zilele trecute am primit un aranjament floral foarte frumos care conţinea şi două produse cosmetice. În primul rând m-am bucurat să primesc un aranjament floral atât de frumos pentru că nu am mai primit flori de ceva timp, iar în al doilea rând curiozitatea mea era la cote maxime deoarece primisem un mic avertisment din partea Anei-Maria Tatucu (Beauty Barometer, dacă nu o ştiţi după numele ei), cu privire la o firmă nouă de cosmetice ce s-a lansat la noi pe piaţă şi care au produse organice şi cu ingrediente de calitate.

Produsele nu am reuşit să le testez în adevăratul sens al cuvântului, aşa că am să vă spun prima mea impresie legată de ele şi dacă vreţi revin mai târziu cu un review detaliat. Însă, vă pot spune mai multe despre compania care le produce şi anume Orga Beauty. Compania s-a lansat recent la noi pe piaţă şi în magazinul lor găsiţi o multitudine de mărci cu produse organice. Produsele lor conţin cele mai bune ingrediente organice care ne ajută corpul şi părul să reziste stilului nostru de viaţă agitat

În ce priveşte produsele pe care le-am primit eu şi despre care vă pot spune două cuvinte, am primit o cremă pentru ochi şi o cremă antirid pentru faţă cu ulei de măsline. De fapt ambele produse fac parte din gama Olive’ Secret ce conţine ulei de măsline.

Cu cremă de ochi primul meu contact a fost foarte dur, în sensul că mi-a iritaţi pielea foarte tare şi am simţit cum toată zona cearcănelor şi a pleoapelor mă ustura foarte tare încât a trebuit să dau cu un şerveţel să iau cât mai mult din cremă posibil. În următoarele două seri (pentru că am apucat să folosesc produsele de trei ori până acum), senzaţia de usturime nu a mai fost atât de puternică şi este foarte posibil ca această reacţie să fie din cauza pielii mele care este sensibilizată în zona respectivă în perioada asta, de aceea nu mă grăbesc să dau vina pe cremă.

În rest, cu toate că este o cremă hidratantă, are o textură uşoară şi se absoarbe foarte repede în piele. Crema are o culoare uşor cafenie şi nu pot spune că are cel mai plăcut miros din lume, dar asta e bine pentru că înseamnă că nu are parfum în compoziţie.

Ingrediente cremă de ochi:

Cretan Mountain Tea Water**, Cretan Mountain Dictamnus Water**, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Glycerin, Polyglyceryl-3 Stearate, Sodium Stearoyl Lactylate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Argania Spinosa (Argan) Kernel oil*, Tricaprylin, Hypericum Perforatum (St.John’s Wort) Oil*, Dicaprylyl Ether, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Panthenol, Squalene, Triheptanoin, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Pullulan, Caffeine, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Propyl Gallate, Gallyl Glucoside, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Methyl glucoside phosphate prolin lysin copper complex, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Xanthan Gum, Parfum, d-Limonene, Eugenol, Linalool, Sodium Phytate * Ingrediente din culturi certificate organic ** apa infuzata cu ierburi certificate organic din muntii Creta.

În ce priveşte crema pentru faţă, are o culoare ceva mai deschisă, mirosul este chiar puţin mai greu şi mai înţepător decât în cazul cremei de ochi, textura ei parcă nu mai este aşa de lejeră, are o consistenţă mult mai densă şi i n ciuda faptului că îţi intră repede în piele, lasă o peliculă, groasă lucioasă pe ten. Partea bună este că a doua zi dimineaţa când te trezeşti, tenul este mătăsos şi hidratat de aceea eu aş recomanda ca această cremă să fie folosită numai seara. Încă nu mă pot pronunţa cu privire la efectul neîmbătrânire al creme (nici nu aş avea cum după trei seri), dar în ce priveşte hidratarea face paşi spre drumul cel bun destul de repede, bănuiesc că după câteva săptămâni o să fie şi mai bine. Foarte posibil ca această cremă să fie o opţiune foarte bună pentru mine pe timp de vară ca să-mi menţin tenul hidrat.

Ingrediente cremă de faţă:

Cretan Mountain Tea Water**, Cretan Mountain Dictamnus Water**, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter *Argania Spinosa (Argan) Kernel oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*,Tricaprylin, Lecithin, C12-16 Alcohols, Palmitic Acid, Hypericum Perforatum (St.John’s Wort) Oil*, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Betaine, Squalene, Tocopheryl Acetate, Isoamyl Laurate, Oleyl Alcohol, Dioscorea Vilosa (Wild Yam) Root Extract, Glycine Soya (Soybean) Sterols, Methyl glucoside phosphate prolin copper, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Tocopherol, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroxyacetic Acid, Sodium Acrylayes Copolymer, Lecithin, Xanthan Gum, Parfum , d-Limonene, Eugenol, Linalool, Sodium Phytate * Ingrediente din culturi certificate organic ** apa infuzata cu ierburi certificate organic din muntii Creta.

Un lucru pe care îl apreciez foarte tare la aceste produse şi la această marcă în mod special, este ambalajele (cel puţin borcanele în care au venit cremele mele) sunt de sticlă şi de culoare închisă. Un fapt relativ neglijat de mulţi sau unde se decide să se facă economie. Dar ambalajele din sticlă vor păstra mult mai bine proprietăţile produselor decât cele de plastic iar pentru că sunt de culoare închisă, nu permit luminii solare să descompună anumite ingrediente care pot avea o fotosensibilitate.

Trebuie să recunosc că odată cu trecerea timpului sunt din ce în ce mai atentă la ingredientele produselor pe care le folosesc şi am de gând să mai cercetez acest magazin şi produsele lor pentru că m-au făcut curioasă;

 

 

 

Tagged , ,

1 thought on “ORGA BEAUTY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *