Beauty

MINI HAUL – CÂTEVA PRODUSE NOI

Bună dragile mele!

Sper că aveţi un weekend frumos!

Astăzi am decis să vă arăt câteva produse noi pe care le-am cumpărat în ultima vreme şi pentru că vreau să le încerc cât mai repede şi să-mi spun părerea despre ele, am decis să fac aici un “mini hăul” şi să nu mai aştept să fac un clip pe tema asta.

Produse de makeup

Yep! În sfârşit am cedat tentaţiei şi mi-am luat acest rimel de la Too Faced, puteam să îl iau în varianta mică ca să nu risc dar am decis că am încredere în feţele care îl recomandă de ani de zile şi l-am luat pe cel mare.

Apoi am vrut să încerc un ruj lichid mat de la Too Faced. Abia aştept să văd cum mă împac cu el şi care vor fi părerile mele finale.

Produse de îngrijire

Acidul Hyaluronic este unul din ingredientele mele preferate în materie de skin care şi pentru că îmi plac apele micelare, am decis să încerc această apă micelara de la Gerovital. Ca să nu mai spun că mă intriga pompiţa ambalajului… 😀

Apoi am cumpărat această cremă pentru curăţarea tenului de la Nivea, sinceră să fiu, mi se pare un concept foarte interesant şi abia aştept să văd dacă îmi curăţă tenul şi cum mă voi înţelege cu ea.

ALELUIAAAAAAAAA!!!!!! Am găsit în sfârşit o cremă cu SPF 50 în farmacie, să sperăm că este bună fiindcă este aproape imposibil să găseşti creme bune c protecţie solară la noi. Am găsit-o pe aceasta de la Skincode şi cu siguranţă am să vă ţin la curent cu impresiile mele despre ea.

La recomandare unei abonate foarte drăguţe, am luat un şampon de la Syoss (da, l-am trădat pe cel de la Dove  😀 ) şi vreau să văd cum o să mă înţeleg cu el pentru că promite să-mi ofere mai mult volum (and Lord knows I need it!).

Şi pentru că tot am auzit o mulţime de bloggerite lăudându-l şi dându-se mari cu experienţa lor cu noul balsam de păr spumă de la Pantene Pro-V, iar eu sunt Toma Necredinciosul în persoană, m-am decis că trebuie să îl încerc şi să vă spun o opinie obiectivă, ne influenţată de excursiile de lansare din Grecia a acestui produs.

Cam acestea sunt produsele pe care vreau să le încerc în săptămânile următoare şi să mă dau cu părerea. Aş vrea să ştiu dacă voi le-aţi încercat şi cum vi s-au părut sau despre care vreţi să aflaţi informaţii mai repede.

Vă pup şi să aveţi o zi minunată!

Tagged , , ,

4 thoughts on “MINI HAUL – CÂTEVA PRODUSE NOI

  1. Uhu..ce multe bunatati ti-ai achizitionat.. eu as fi curioasa de apa micelara, crema cu spf, rimelul si balsamul de par.. Eu am folosit un sampon de la syoss si a fost ok pentru mine dar nu memorabil…sa le folosesti cu placere 😚😚

    1. Multumesc mult! Cu siguranta va voi spune parerea mea despre toate produsele pentru ca si eu sunt la fel de curioasa. Te pup!

      P.S. Rimelul e genial!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *