Beauty

MASCA CU CARBUNE DE LA 7th HEAVEN

Sinceră să fiu eu niciodată nu prea mi-am băgat în seamă punctele negre de pe faţă. E drept că nici nu am foarte multe dar am încercat pe cât posibil să evit confruntarea cu ele. Am sfârşit prin a face o înţelegere, eu le las în pace şi nu le sâcâi şi ele nu mă deranjează prea tare.

 

Toate bune şi frumoase până când cei de la 7th Heaven m-au contactat şi mi-au spus că vor să-mi trimită o mască pe care să o testez. Aparent masca asta a fost şi premiată la Beauty Awards 2016 şi că este foarte eficientă împotriva punctelor negre.

Mască cu pricina este una din acea la plic (tipică celor de la 7th Heaven) cu cărbune şi coajă de nucă. Este o mască detoxifiantă şi care ajută la redarea strălucirii pielii tocmai din cauza cărbunelui care absoarbe excesul de sebum şi lăsa pielea curată, şi de asemenea exfoliază tenul din cauza cojii de nucă.

Acum, în ce priveşte experienţa mea cu această mască am sesizat următoarele. În primul rând masca are o consistenţă foarte groasă, ca de unt dar fără să fie uleioasa iar aplicarea ei este uşor îngreunată din cauza asta. Trebuie neapărat să ai faţa umezită ca să se întindă uşor şi uniform. Are un miros foarte puternic de parfum, nu îl pot identifica dar pare un parfum ceva retro (cel puţin pentru mine), personal m-aş putea lipsi de el ca mastie cu cărbune nu miros aşa de rău.

Pentru ca eu am tenul cu precădere uscat, am aplicat masca doar pe pomeţii obrajilor, pe nas, între sprâncene şi pe barbă (vă scutesc de minunată privelişte de a mă vedea cu ea pe faţă), adică pe zonele unde am eu porii dilataţi în mod special şi pe unde mai am tendinţa să elimin sebum în exces şi desigur să fac puncte negre…

Pe ambalaj scrie că trebuie să laşi masca să acţioneze timp de 20- 25 de minute dar eu am lăsat-o mai mult de 30 de minute pentru că am aplicat un strat ceva mai gros. Când am auzit de “coajă de nucă” deja îmi fugise gândul la nucile pe care l sparg în curte şi la cojile lor colţuroase şi dure. Dar particulele sunt foarte fine, le simţi cu siguranţă când aplici masca şi la fel şi când o dai jos însă nu sunt atât de dure încât să îţi rănească pielea.
Am observat că în jurul nasului, unde pielea mea tinde să se irite mai uşor şi pe barbă unde aveam câteva coşuri, că pielea mea a protestat puţin, s-a simţit puţin iritată de mască dar după ce am aplicat cremă a fost ok, adică nu mi-a provocat o iritaţie severă dar e bine să aveţi grijă dacă aveţi un ten mai sensibil.

Curăţare se face prin clătire (surprinzător!), mă aşteptam să fie peel off ca majoritatea măştilor de profil dar e bine pentru că te scuteşte de a-ţi jumuli un strat de piele când o dai jos, şi în plus poţi exfolia şi foarte bine cu ea. Se clăteşte uşor, fără probleme majore şi fără să îţi lase vreo peliculă ciudată pe faţă.

Am observat că pielea, în zonele unde am aplicat masca, este mai curată, porii mai estompaţi şi că tenul a rămas matifiat o perioadă destul de lungă după ce am aplicat masca.

În concluzie, cred că este o mască super bună pentru persoanele care se confruntă cu un ten foarte gras şi care au nevoie de ceva care să le cureţe tenul foarte bine şi să îl şi exfolieze. Folosită o dată pe săptămână cred că vă ajută foarte mult şi că o să vedeţi o îmbunătăţire semnificativă a cantităţii de sebum pe care o elimină pielea şi a porilor dilataţi. Pentru restul tipurilor de ten cred că este o mască excelentă atunci când vrei să îţi cureţi tenul în profunzime şi să îl scapi de puncte negre.

Vreau să ştiu de la voi dacă aţi încercat această mască şi cum vi s-a părut sau dacă aţi încercat alte măşti de la 7th Heaven şi care v-au plăcut cel mai mult.

Vă pup şi să aveţi o zi minunată!!!!!

Tagged ,

2 thoughts on “MASCA CU CARBUNE DE LA 7th HEAVEN

  1. Este o doua oara cand folosesc o masca de genu si mi-a provocat o accnee de toată frumusetea si nu am tenul sensibil. Celelalte imi plac.

    1. Ce pacat! Mastile de tip peel off au tendinta sa faca asta pentru ca lasa porii deschisi, si daca nu dai cu ceva sa ii inchizi se intampla asta. Preferata mea din cele de la &th Haven e cea cu minerale de la marea moarta. Te pup!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *