Beauty

HUDA BEAUTY DESERT DUSK PALETTE – REVIEW

Well… în perioada de sigilat portofelul am decis să-i dau o gaură şi să îmi iau într-un final o paletă pe care mi-o doream de ceva timp (de când a apărut practic) şi care culmea se găseşte şi la noi!

Huda Beauty Desert Dusk Palette o paletă super simpatică ceva diferit de palete clasice pe care le am eu şi cu care îmi face mare plăcere să mă joc pentru că mă obligă să ies puţin din zona mea de confort.

Paleta vine cu 18 nuanţe care sunt împărţite după cum urmează: 4 nuanţe cu textură (aşa zice la catastif, vă explic imediat!), 8 nuanţe mate moi precum untul, 6 nuanţe perlate presate, 3 nuanţe duo-crom şi 1 glitter presat gata de aplicat pe pleoapă. Are o greutate de 25, 2 g de produs si vine într-un ambalaj superb de carton, cu sistem magnetic de închidere şi cu o oglindă generoasă cât tot capacul (puncte bonus pentru oglindă mare). În România paleta se găseşte pe Sephora. ro (momentan nu este pe stoc şi nu pot pune link) şi vine la un preţ de 293 RON.

Aşa, acum că am listat toate detaliile tehnice hai să trecem la lucruri mai serioase şi să vorbim despre farduri şi cât de bune sunt ele. Fardurile mate sunt geniale!!!! Şi am pus mai multe semne de exclamare ca să înţelegeţi cât de geniale sunt. Sunt foarte pigmentate şi se amestecă absolut incredibil. Singura nuanţă cu care am avut mici probleme la blending a gost “Safron” care este un roşu cărămiziu mai închis şi care se strânge puţin când încerci să îl difuzezi. Dar dacă insişti şi eventual cu o pensulă din păr natural, până la urmă cedează şi face ce vrei tu. Nuanţele mate sunt puţin prăfoase, nu excesiv de tare dar e bine de ţinut seamă de asta. Personal nu mă deranjează acest aspect atât de tare pentru că se amestecă foarte bine.

 

Nuanţele sidefate şi cele duo crom sunt concepute ca “lid toppers” adică sunt făcute pentru a fi aplicate peste un alt fard şi pentru a-i schimba aspectul. Prin urmare peste nu natele mate puteţi pune oricare din aceste lid toppere pentru a-i da o tentă de altă nuanţă, pentru a le deschide tonurile sau pentru a le face să arate sclipicioase. Din acest motiv nu sunt extrem de opace de sine stătătoare şi nici nu sunt ca pigmenţii ăia pulbere care se văd de pe lună (motiv pe seama căruia s-a făcut mare vâlvă pe net şi mulţi au dat cu ea de pământ). Recomandarea mea ar fi dacă vreţi să se vadă mai intens, să le umeziţi şi vor trece la un next level senzaţional. Şi oricum vă recomand să le umeziţi pentru a nu vă trezi cu ele pe faţă fiindcă unele din nuanţele sidefate au un sclipici mai mare în ele şi are tendinţa să zboare,

Glitter-ul presat este senzaţional, foarte moale şi plăcut la atingere. O nuanţă de cupru roşcat superbă care se va vedea absolut extraordinar în foarte multe look-uri. Cu toate că se menţionează că este gata de aplicare eu tot vă recomand să folosiţi un lipici pentru glitter sau măcar să umeziţi pensula înainte de aplicare (nu aplicaţi cu degetul uscat fiindcă o să se mute pe obraji).

Un alt lucru care mi se pare demn de menţionat este că multe din fardurile mate, în momentul în care încerci să le faci swach-uri pe mână arată destul de ciudat şi nu se întind perfect uniform, însă este o diferenţă enormă între swavh-uri pe piele şi cum se aplică pe pleoapă.

Mie personal îmi place foarte mult paleta asta, mă joc de ceva timp cu ea şi sunt total îndrăgostită de ea, Îmi place combinaţia de farduri, faptul că există o combinaţie frumoasă între tonuri reci şi calde, că vine cu o oglindă mare care este extrem de practică în momentul în care te machiezi, că paleta este compactă şi nu ocupă mult spaţiu, tăviţele în care sunt presate fardurile au o dimensiune perfectă şi în plus, îmi place că nu au irosit spaţiu pentru o pensulă ieftină pe care nu o folosea nimeni.

Nuanţele mele preferate din paleta asta sunt: Eden. Blood Moon, Nefertiti, Twilight, Amethist, Angelic, Cosmo, Turkish Delight, Safron.

Dacă ar fi să reproşez ceva acestei palete este că nu există nici o nuanţă sidefată suficient de deschisă pentru a ilumina arcada sau colţul intern al ochiului aşa că ţineţi un iluminator pe lângă voi. Mulţi se plâng pentru că nu există un negru în paletă dar pe mine nu mă deranjează pentru că nu îl folosesc în mod normal.

Eu ador paleta asta, în caz că nu v-aţi prins şi în cazul în care o puteţi cumpăra şi vă permiteţi eu o recomand. Este absolut necesară, nu! Dar este o paletă diferită (cel puţin de ce am eu) şi pentru asta merită investiţia. Dacă mai aveţi aceste nuanţe, e clar că nu trebuie să vă daţi peste cap să o cumpăraţi.

Vreau să ştiu de la voi dacă aţi încercat-o, care este părerea voastră în legătură cu această paletă şi dacă nu aţi încercat-o spuneţi-mi dacă vă tentează. Vă pup!

Tagged , ,

3 thoughts on “HUDA BEAUTY DESERT DUSK PALETTE – REVIEW

  1. E superba paleta🙈 Mie in mod special mi-a placut culoarea cu care ai fost data in clipul cu: “fac curatenie la colectia mea de machiaj” Normal ca ma tenteaza sa o am si eu,dar sincer si daca as avea banii necesari nu as cumpara-o..nu stiu,nu ma lasa pe mine inima sa dau bani asa multi pe produse make-up. Frumos review. Multumim! Te pup draga mea!😘😘😘😘😘😘💜💜💜💜💜💜💜

    1. Pai de fapt, in clipul ala purtam vreo 4-5 nuante din paleta asta dar a trebuit sa refilmez intro-ul pe la 11 nosptea si nu am ramas cu prea multe pe fata 😀 Dar paleta este minunata si chiar nu imi pare rau ca am cumparat-o. Eu zic ca daca vrei sa ai produse de calitate, merita sa investesti putintel mai mult in ele. Te puuuup!!!

  2. Bună! Am și eu această paletă, dar la momentul în care am primit-o, nu eram extrem de deschisă să o testez. Aveam impresia că trebuie să ai cursuri cu multă practică sau o căruță de cunoștințe pentru a o folosi la capacitatea maximă. Acum, după un an de când a venit lângă surorile palete, o folosesc la aproape fiecare clientă, dar am foarte multe farduri, așa că am cu ce să jonglez, încât uneori uit de ea. Pe cât de lăudată, pe atât de bună, pe cât de mult mi-am dorit-o, pe atât de frumos m-a surprins. Culori intense, intense. Se blenduiesc ușor și o recomand cu drag atât celor începătoare cât și celor avanse în arta machiajului, pentru machiaje soft sau de ocazie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *