Beauty

Din dragoste pentru Remington

Tocmai am realizat că am făcut un clip în care vă arătăm cum îmi ondulez eu părul cu ondulatorul mic de la Remington, cel de 19 mm (găsiţi clipul aici) şi m-a trăznit că eu deşi iubesc foarte mult produsele lor, nu le-am dedicat niciodată o postare exclusivă. Aşa că astăzi m-am decis să repar această nedreptate!

Povestea mea de dragoste cu Remington a început acum vreo 6 ani când eram la începuturile mele pe YouTube şi voiam neapărat un ondulator ca să îmi arate şi mie părul mai de Doamne-ajută în clipuri. Fără să mă gândesc prea mult, am pus mâna pe primul ondulator din ceramică pe care l-am văzut într-un magazin şi al cărui preţ mi se părea rezonabil (auzisem eu la americance că e mai bine să ai ondulator de ceramică, că nu distruge părul aşa de tare ca cel din metal, era de altfel singură informaţie pe care o aveam despre ondulatoare). Şi tocmai pentru că eram acest vlogger cu aspiraţii înalte, mi-a trecut prin cap că nu ar fi rău să îmi schimb şi uscătorul de păr deoarece aveam nevoie de unul mai puternic, care să îmi usuce părul mai repede.

Fast forward 6 ani mai târziu, în familia mea de produse Remington există două ondulatoare, o placă de ar şi acel uscător de păr care funcţionează la fel de bine. E drept că placa de păr cam someaza, e cam supărată acum şi nu o bag în seamă să nu mă muşte pentru că nu este vedeta principală a familiei. Dar să ştiţi că îşi face treaba foarte bine şi nu am nici cea mai mică plângere la adresa ei.

Vedetele familiei sunt în primul rând uscătorul de păr care are trei trepte de căldură, eliberară ioni pentru a nu ţi se electriza părul şi este foarte puternic astfel încât să îţi usuce părul rapid. În aceşti 6 ani de când îl folosesc aproape în fiecare zi, nu am simţit că părul meu se degradează de la el. Dacă ai grijă cum îl foloseşti, nu o să îţi deterioreze părul (dacă vreţi să dezvoltăm acest subiect, spuneţi-mi şi discutăm).

A doua vedetă a familiei este tot ondulatorul bătrânel de 25 mm pe care l-am luat împreună cu uscătorul şi care este motivul buclelor mele pe care multe le invidiaţi. Îmi place la nebunie acest ondulator şi alături de feon este cea mai bună investiţie pe care am făcut-o de când m-am apucat de YouTubr (serios acum, cine se mai laudă că a folosit atât de mult nişte ustensile pentru păr?). Cum am zis, este din ceramică şi îţi face nişte bucle superbe.

Iar mezinul familiei este ondulatorul de 19 mm pe care l-am achiziţionat acum câteva luni pentru că de când m-am tuns am simţit că am nevoie de un ondulator mai mic, pentru nişte bucle mai strânse. Şi deşi mi-a luat puţin până m-am acomodat cu el, îmi place foarte mult şi este responsabil pentru felul în care îmi stă părul în pozele de aici.

În concluzie, pentru mine s-au dovedit a fi o investiţie foarte bună şi vi le recomand cu mare drag dacă sunteţi în căutarea unui ondulator sau a unui uscător de păr care să reziste în timp.

Uscător de păr https://bit.ly/34mJPp1
Placa de păr https://bit.ly/3kr216n
Ondulator 25 mm https://bit.ly/3blVdTS
Ondulator 19 mm https://bit.ly/3gTMnxT

*Această postare nu este sponsorizată. Toate opiniile îmi aparţin

Tagged , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *